RAPID RUGBY QUIZ, SPONSORED BY ST JAMES'S PLACE WEALTH MANAGEMENT: ANSWERS

Thanks for joining us at the finale of the Global Rapid Rugby Asia Showcase Series, as the South China Tigers took on Western Force.

If you’re interested in finding out the answers to the Rapid Rugby Quiz, please see below;

1. How many points does a team get if they score a Power Try?

    ANS: 9 POINTS

    2. Name 4 of the team participating in the GRR Showcase Series this year.

      ANS: South China Tigers, Asia Pacific Dragons, Western Force, Fijian Latui, Kagifa Samoa

      3. Name one of the South China Tigers co-captains.

        ANS: James Cunningham, Liam Slatem

        4. What is the name of the stadium where the Asia Pacific Dragons hosted the South China Tigers in Singapore last week?

          Queenstown Stadium

          5. Name two of the South China Tigers four marquee signings this season.

            ANS: Tom Varndell, Samisoni Viriviri, Ma Chong, Liu Jun-kui

            6. Who are the South China Tigers chosen charity partner for 2019?

              ANS: WWF

              7. Which Hong Kong Premiership Club has provided the most South China Tigers this season?

                ANS: Hong Kong Football Club

                8. Global Rapid Rugby was created by a Western Force legend, name him.

                  ANS: Andrew ‘Twiggy’ Forrest

                  9. Which South China Tigers player won World Sevens Player of the Year in 2013?

                    ANS: Samisoni Viriviri

                    10. What is the full duration of a GRR match?

                      ANS: 70 minutes


                      Let us know how you did via our social media channels:

                      Facebook: https://www.facebook.com/SCTRugby

                      Twitter: https://twitter.com/SCTRugby

                      Instagram: https://www.instagram.com/sctrugby/

                      #southchinatigers #rapidrugby #nomoreboring

                      you may also like

                      game

                      7 April 2020

                      2020 SEASON CANCELLED

                      team

                      7 April 2020

                      Injecting a ‘Spark’ into Performance Analysis at the Hong Kong...

                      team

                      18 March 2020

                      South China Tigers - Part 1 Coaching Group

                      sponsors & partners

                      SUBSCRIBE TO OUR DATABASE

                      Subscribe to our database for news and updates

                      To Top